Telefon: +45 60 24 90 14

OM OS

Velkommen til TECH-CHEM et dansk ejet firma med handel til industrien og beslægtede brancher.

TECH-CHEM er en professionel virksomhed med stor erfaring indenfor industri, auto og håndværksbranchen, og kan tilbyde vores kunder et stort udvalg af forbrugsmaterialer indenfor kemiprodukter og sikkerhedsudstyr mm.

Firmaets grundlægger Joakim Jensen havde efter 20 års erfaring indenfor branchen oplevet hvilket indkøb og behov der var hos kunderne og fik derfor den ide at starte en virksomhed som skulle henvende sig bredt, og ikke være låst af  “en” type kunde, men kunne samle interessen for nemheden og samtidig have fokus på indkøbets faktor.

Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter og serviceydelser indenfor vores 4 hovedområder som er kemiprodukter, sikkerhedsudstyr, førstehjælp og papir, så rækken af mulige produkter er lang og giver derfor vores kunder de bedste valgmuligheder.

Innovative løsninger indenfor sæbe, affedtning, smøremidler, olie og fedt, overfladebehandling, absorbering, maling, papirvarer, førstehjælp, sikkerhedsudstyr mm.

Det er vores ønske at give kunden den bedste service og yde så optimal rådgivning som muligt, ved i samråd med kunden at nå frem til den rigtige løsning.

Vores motivation for at hjælpe og yde vores kunder så god service som mulig, bunder i samarbejde og ved fælles hjælp nå frem til en løsning der skaber værdi for alle, og ikke mindst løser opgaven til alles tilfredshed.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og stiller høje krav til vores leverandører som skal opfylde alle krav om miljøhensyn.
Derfor er de nøje udvalgte produkter af meget høj kvalitet, hvor miljø – sikkerhed – egenskab og funktion er vores vigtigste fællesnævner.

God service, seriøsitet, loyalitet og ærlighed er vores DNA, og i en hård konkurrencepræget branche det der gør forskellen.
Vi mener derfor at være blandt leverandører med stor ekspertise og en af markedets anerkendte og respekterede samarbejdspartnere.

Din leverandør af miljørigtige og sikre løsninger til industri, håndværk og servicebranche.

SAMARBEJDE SKABER VÆRDI – VI SKABER VÆRDI FOR DIG

KONTAKT INFO

TECH-CHEM
Københavnsvej 255C
DK- 4600 Køge
+45 60 24 90 14
info@tech-chem.dk
www.tech-chem.dk

– en del af SKIBDAL GROUP

CVR: 34162859